Добре дошли!

Нови книги

Сподели

Ново през 2017 г.

НОВИ КНИГИ
НОВИ КНИГИ

Нови книги за малките ни читатели - февруари 2016 г.

Ново - февруари 2016г.

Ново - за малките ни читатели

НОВИ КНИГИ
     Успяхме да закупим нови книжки за най-малките ни читатели. В нашата библиотека най-активни са те - най-малките! Щастливи сме, че успяхме да заделим средства за да ги зарадваме с нови издания. Сред новозакупените загалавия има много чудесно илюстровани приказки. Не сме забравили и учениците, за които набавихме някои от заглавията, които са включени в списъците за лятно четене от училищата. А за свободното време на по-големите можем да се похвалим с колекция от книги-игри, в които четящия сам определя хода на действието. 
     Заповядайте!

Спечелен проект към Министерство на културата 2014г.

НОВИ КНИГИ

      И тази година нашето читалище получи допълнително финансиране от Министерство на културата по проект „Допълваща целева субсидия за народните читалища – 2014”. Бяха ни отпуснати средства  по  две направления:

-          Закупуване на носии и сценично облекло;

-          Попълване на библиотечния фонд.

Сумата от 1000 лв. бе  изразходвана за закупуване на 4 бр. ризи за танцовия състав и 84 тома художествена литература за деца и възрастни.

октомври 2014г.

Книги, дарени от посолството на САЩ

НОВИ КНИГИ

            Посолството на САЩ дари на нашата и много други библиотеки ценни томове литература: История на Америка, География на Америка, Държавното устройство на САЩ, Правната система на САЩ, Американската литература.

            В днешното време на икономическа криза, когато читалищата са изправени на границата на финансово оцеляване, дарените томове са  добра възможност за обогатяване на книжния фонд на библиотеките, в услуга на нашите читатели, най-вече децата и младежите.

            Електронен вариант на книгите можете да видите тук.

            Благодарим!

Спечелен проект към Министерство на културата 2012г.

     Библиотеката при НЧ”Развитие – 1921г. „с. Дъбово спечели проект към Министерство на културата за финансова подкрепа на библиотеките по Програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност” 2012г. 

Гост 15 Ноември 2012г.
ЧЕСТИТО! Нашата библиотека ( НЧ "В.Левскси-1929г.-" с. Прилеп общ. Сунгурларе обл. Бургас) също спечели нови книги по същия проект.
Общинската библиотека (гр.Сунгурларе) също спечели нови книги по същия проект.

Дарение от Медийна група България

НОВИ КНИГИ
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg